Select All
  • [COMPLETED] THE DEVIL KING: GREATEST LOVE ♚ | 김태형
    40K 5.4K 49

    [DARK ROMANCE FANFICTION] Not an ordinary king. "He may be evil king, but he is the man she will always love." ━━━━━━━༺۵༻━━━━━━━ Theo Vilyan Kim, seorang raja yang bersifat kejam, licik dan tidak berhati perut. Baginya dialah yang paling berkuasa. Semua orang harus tunduk kepadanya. Jika ada yang berani me...

    Completed   Mature
  • ✔️ someone you loved | kth
    86.5K 10.6K 43

    [2019] "I am someone who's hoping for you to have a happy ending" started : 10/12/2019 ended : 21/4/2020 cover made by me copyright ©️ baeknob 2019

    Completed  
  • ✔️me after you . kth
    135K 18K 42

    [2019] "Sometimes, the more you care. The more it hurts." start : 21 july 2019 end : 26 august 2019 cover by copyright ©️ baeknob 2019

    Completed  
  • |√| Silent Love - KTH
    65.7K 5.8K 31

    [idaekim's romance angst fanfiction] Completed (2019) Kim Taehyung X Jung Hana Old Title: Hey, It's Me -payahnya kalau hati dah terlajak sayang pada pengawal peribadi abang sendiri!

    Completed  
  • [ DIBUKUKAN ] He Never Know • Kim Taehyung
    68.3K 8.9K 33

    if we were still together, we'd still miss each other. and that's the reason why we are not.

  • [DIBUKUKAN] Bad Boy ✔️
    295K 34.4K 53

    "Every girl wants a bad boy who will be good just for her." Dipertemukan dengan lelaki yang jelas bukan seperti lelaki yang diimpikannya. Kim Taehyung, lelaki itu telah meragut satu-satunya harta yang berharga bagi seorang perempuan. Dan yang malangnya, dia telah mengandungkan anak kepada lelaki itu. Perubahan sikap T...

    Mature
  • OG || 김태형 || Flower Road || Kth
    67.7K 14.4K 75

    "Aku tak tahu kenapa tapi aku tak suka kau." - Taehyung. "Nak suka saya ke nak benci saya ke itu hak awak. Saya tak boleh paksa awak untuk suka saya." - Yiseo Tarikh mula: 10/07/20 Tarikh tamat: - Highest rating #24 in fanfiction

  • [𝗖] 𝗠𝗜𝗦𝗜 𝗠𝗘𝗠𝗜𝗞𝗔𝗧 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗛 ➤ 𝗣𝗟𝗘𝗔𝗦𝗘 𝗗𝗢𝗡𝗧
    4.1M 475K 190

    ❣︎ Mengisahkan tentang gadis remaja yang jatuh cinta pandang pertama pada crushnya? Terlalu klise? Terlalu berdrama? Terlalu cringe? Lawak lawak bodoh dan hambar? Bahkan banyak scene melalut setaraf dengan filem india? Semuanya ada di dalam fanfiction yang satu ini , dijamin buat anda terhairan-hairan. ├──────────❀...

    Completed  
  • [C]His Roommate | KTH
    474K 90.7K 111

    Demi si dingin Kim Taehyung, Jae Yoon sanggup redah segala cabaran. Photo [Using For Cover]: Afi @baeknob Siri His Roommate (Preview sahaja) 1) His Roommate 1 2) His Roommate 2 3) His Roommate 3 Ranking: #3 in fanfiction (18/6/2019) #1 in fanfiction (4/7/2019)

    Completed  
  • [C] Not You - KTH
    19.9K 1.7K 16

    "Thanks, Kim Taehyung untuk segala yang kau dah lakukan. Aku hargainya.."- Yoon Hani. Tajuk cerita ni 'Not You' ada sebabnya.. muahahhaha. XD First of all sebelum korang baca, sebelum chapt bahagian belakang2 ada ending yg tak dijangkakan. Jgn terkejut beruk pulak. 😂😂 Don't copy my works. Btw author tngah tunggu rea...

    Completed  
  • [C] Babe | Kim Taehyung
    231K 35.4K 51

    Remake Version of 'His Roommate' "Kisah di mana seorang gadis menyamar sebagai seorang lelaki. Mudah? Jawapannya tidak dengan adanya kewujudan Kim Taehyung." Start: 15/2/2019 End: 20/5/2019 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest/Canva Design #3 in fanfiction on 28/7/2020

    Completed  
  • He Was My Student [[KTH]] ✔️
    541K 28.3K 38

    What happens when an old student becomes a colleague? -AU-

    Completed   Mature
  • .ೃ autism | kth
    95.3K 15.5K 30

    + s1 ( complete ) ❝ dia seorang yang istimewa hingga mampu buat jantung aku berdegup kencang ❞ + s2 ( complete ) ❝ maafkan aku , walaupun sudah terlambat sudikah kau menerima aku semula ? ❞ ++ (WARN) jangan cringe tho dalam ni banyak ayat tahi , tatabahasa yang salah ;-; : a short story kim taehyung : @itstae- storyli...

    Completed  
  • My Mate , That's Diavolo Criminale
    177K 14K 48

    " She's my girl . Don't touch her . Nobody can steal her from me . I don't care who both of you are . Even though criminal such as me , touch her , both of you dead. " - Kizz Calvien ft Aisha Kim - " A million times over , I will always choose you .And when you can't look on the bright side , I will sit with yo...

  • 𝐓𝐨𝐢𝐥𝐞𝐭 ─ ᴋᴛʜ
    22.3K 3K 20

    ❛ 𝐀𝐤𝐢𝐛𝐚𝐭 𝐭𝐞𝐫𝐬𝐢𝐥𝐚𝐩 𝐦𝐚𝐬𝐮𝐤 𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐬 ❜ © OPPARAI ✘ 2018

    Mature
  • |√| Ghost Marriage - KTH
    33.9K 4.7K 15

    [idaekim's romance fantasy fanfiction] Completed (2020) Kim Taehyung X Ryu Daehee -mengahwini gadis yang sebenarnya telah meninggal dunia?

    Completed  
  • [complete] save | taehyung
    107K 13.5K 66

    +aku selamatkan dia dengan membenarkan diri aku menjadi peneman hidupnya. +aku mahu selamatkan dia dari dunia gelap dia. (Kim Taehyung Fan Fiction) Status : Complete

    Completed   Mature
  • [C] My Secret Wife + Taehyung
    632K 51.8K 36

    "Apa sentuh-ii ni?" - Nara "Asal? Tak boleh ke" - Taehyung Nara menggeleng. Taehyung tetap berdegil. Dia tersenyum sinis. Tangannya yang nakal itu mula melingkari pinggang kecil Nara. Nara cuba untuk melepaskan diri namun, dia tidak mampu untuk menolak tubuh Taehyung yang sasa itu darinya "Bagi aku sebab kenapa aku ta...

    Completed  
  • [C] Lelaki Upahan | KTH
    223K 36K 36

    Dia tercipta untuk melindungi aku. Namun, cinta yang hadir tak mampu ditolak bukan? Start : 14 September 2018 Status : 23 November 2018 Cover made by : @kuurochi

    Completed  
  • [C] Mr. Cold ; Kim Taehyung [ S1+S2 ]
    893K 82.1K 62

    "Aku suami kau, jangan melawan dan jangan berdegil . . . SEASON 1 [ COMPLETE ] SEASON 2 [ COMPLETE ]

    Completed  
  • [C] Eternal | Kim Taehyung
    14.2K 2.1K 14

    Waiting for someone who never come back to us is really hurt. Please, hold my hand and take me with you. ❁ཻུ۪۪⸙· Kwon Hyunji ft. Kim Taehyung ❁ཻུ۪۪⸙· Cover was made by @iamputr1 ❁ཻུ۪۪⸙· PLAGIARISM are NOT ALLOWED ☡ ❁ཻུ۪۪⸙· Short Story BTS Edition <3 🎖 The Best Fanfiction Star in REAL STAR AWARD 2020. ©️IAMPUTR12020 『...

    Completed  
  • (S1&S2) Belle Áme | 뵈 ✓
    141K 20K 77

    [OLD TITLE: INSIDE THE BEAUTY] Tak cantik tak apa, yang penting you have Belle Áme, means beautiful soul. Season One: Kita hanyalah dua orang manusia yang ditemukan dengan harapan untuk bahagia. Namun harapan taklah seindah dan boleh digapai. Season Two: Aku hanya lelaki yang masih berharap yang dia akan kembali kepa...

    Completed  
  • [𝑪] Romantic Exgangster Kim Taehyung ᵏᵗʰ
    199K 20.2K 49

    "Kita... tidur je ke ni?" "Pardon?" "I mean, only sleep? No ehem ehem right?" "K-kau n-nak ke?" "You don't want to know how much I want to do that..." . 𝑪𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒃𝒚 𝒎𝒚𝒔𝒆𝒍𝒇 ❤︎ Start: 4 June 2020 End: [OG] HIGHEST RANKING #1 in TaehyungBTS (10/06/2020) #1 in SugaBTS (10/06/2020) ©MIEAMIN'S 2ND FANFICTION!

    Completed  
  • [C] Our Fate | Kim Taehyung
    2.2K 584 10

    I think, I lost you forever. But, I was wrong. Our fate was sweet. We are destined to each other <3 ❁ཻུ۪۪⸙· Kim Taehyung ft. Lia Erenne Natasha ❁ཻུ۪۪⸙· Cover was made by @iamputr1 ❁ཻུ۪۪⸙· PLAGIARISM are NOT ALLOWED ☡ ❁ཻུ۪۪⸙· Short Story BTS Edition <3 ©️IAMPUTR12021 『 Start : 25 February 2021 End : 3 March 2021...

    Completed  
  • [OG] Fight For Your Feeling + kth
    26K 2.3K 51

    REMAKE VERSION A cliché forced marriage never success but who knows? Malay Languague Only. Started : 08/10/2020 Ended : - Status : On-going (SLOW UPDATE) Plagiarism are not allowed🚫 taelaviu©2021

  • [C] Saranghae + Kim Taehyung
    461K 41.1K 79

    "I believe in you completely. You are my dearest one. My reason for life" SARANGHAE + KIM TAEHYUNG ********* Choi Aera seorang gadis berumur 20 tahun yang hanya hidup dalam kemiskinan sejak ibubapa nya meninggal dalam kemalangan. Sejak dia membantu seorang pakcik yang dikenali sebagai Tuan kim yang merupakan ahli kor...

    Completed  
  • [SU] Date Me, Psycho! ᵏᵗʰ
    11.9K 2K 28

    Pernahkah anda jatuh cinta kepada seorang psikopat? Katakanlah sahaja mereka itu romantik, tetapi, jangan percaya. Romantik mereka bisa menyakitkan. --- "You're like a red blood. Without you, I can't live." "Itu patut kedengaran romantik ke?" "Tak romantik ke bagi kau?" "Awak baru saja samakan saya dengan darah, Ki...

  • |√| The Satan's Promises - KTH
    27.9K 3.8K 40

    [idaekim's first greek god's fanfiction] Completed (2020) Noah Xander Kim X Sera Logan Han -can satan from underworld and queen from paradise falling in love with each other? ••• WARNING: Tolong jangan kaitkan dengan isu agama di dalam buku ini. Buku ini hanyalah rekaan berdasarkan pembacaan Idae dan tidak wujud malah...

    Completed   Mature
  • Mr Arrogant || kth. » book 1
    23.9M 995K 43

    she dreads to get to school because of one name. ; high school au, tsundere!taehyung lmao » under edit » #4 in fanfiction on 171222

    Completed