Select All
  • Isteri Simpanan Park Jimin - 16 [RE-WRITE]
    154K 8.7K 45

    -fanfic ni tengah re-write. So kalau ada yang berlainan tu kami minta maaf hehe, tapi sokey korang akan faham juga. Selamat membaca ♡ Selami dalam dunia yang tak pernah aku merasai memang perit - haeyang

    Completed  
  • pregnant [ p.j.m ]
    19K 1.7K 42

    " aku akan cari kau dan aku akan bertanggungjawab dengan apa yang aku dah buat dekat kau " j.m " kalau saya diberi peluang . Saya tak nak kita berjumpa dalam keadaan macam ni " minji Kesilapan yang dilakukan menyebabkan mereka perlu menghadapi perlbagai masalah . [ Start : 5 February 2020 ] [ End : 1 March 2021...

    Completed  
  • I'm in love with a NERD
    2.3K 162 31

    Ada Sekumpulan pembuli kat sebuah sekolah ni. Semua dalam grup tu yeoja je. Dan ketuanya, Park Soohyun adalah yeoja yang paling digeruni oleh semua budak-budak lemah kat sekolah tu. Tapi seganas-ganas Soohyun pon, hati dia tetap ingin menerima seorang namja yang tidak setarafnya. Nerd dan lemah. Memang tak setaraf den...

    Completed  
  • [C] My Idol, My Classmate, My Love || P.J.M
    2.4K 204 12

    actually author taknak buat sinopsis takut nanti story ke laut. . . . . selamat membaca :) start: 23 March 2018 💕 end: 30 March 2018 ✨

    Completed  
  • 《KAULAH JODOHKU S1&S2》| PJM[COMPLETED]
    15.6K 1.7K 74

    Tak pernah terlintas dalam fikiran ku yang kau akan menjadi milik ku. Perbezaan kita bagai langit dan bumi. Hubungan kita tidak direstui,dibenci dan dihina. Mampukah kita pertahankan cinta kita? Saranghaeyo oppa~~💜Please always beside me.

    Completed  
  • YES,IM VAMPIRE | PJM
    201K 14.6K 91

    kisah aku, cerita aku tiada penamat,penantian menyeksakan. Berstatuskan seekor vampire,aku penat.Penat berlari dari masalah.Seekor vampire dan seekor white witch.Aku bencikan penantian dan penyeksaan. " Saya sayang awak sangat , tapi saya takda pilihan lain sayang " - Jimin " Tolong jangan tinggalkan saya,jangan tingg...

    Completed  
  • Married With Byuntae Namja
    96.7K 2.3K 7

    Mengisahkan seorang yeoja yg bernama Kim Taerin yg terpaksa berkawin seorang namja yg byuntae iaitu Park Jimin . Sanggupkah Erin bertahan dgn perangai Jimin yg byuntae tu ? Kalau nk tau jom baca cite ni

    Completed  
  • [C] His Wife | 지민 ✓
    429K 36.6K 72

    Son Hara, gadis yang berusia 20 tahun itu terpaksa berkahwin dengan seorang lelaki bernama Park Jimin. Namun lelaki itu bukan seorang lelaki biasa. Dia merupakan suami kepada seorang wanita yang dengan sendirinya melamar Hara untuk menjadi isteri kedua suaminya. Bae Mina namanya, cantik parasnya, sopan tutur katanya...

    Completed  
  • [C] Mr.Crush Annoying || PJM
    497 74 12

    Thanks sbb sudi baca fanfic ni ;) jangan lupa vomment ye readers thankss back <3

    Completed  
  • ❝ 02 ❞ : mental ➵ park jimin
    2.3K 435 22

    「 complete」 ❝ help ❞ [start ] ; april , 12 . 2020 [ E. version . start ] ; january , 22 . 2021 [ end ] ; april , 24 . 2020 [ E. version . end ] ; january , 28 . 2021

    Completed  
  • √Lie ||p.jm
    622 50 15

    Pretty much luahan hati seorang yeoja. #93 - Broken #24 - Heartbroken #11 - Kpopff ........ ⓒluvly4 * changed to @lyxtrash

    Completed  
  • [C] CRIMINAL ( BTS)
    35.2K 3.7K 47

    "What kind of bad things that you do huh new girl?" "B-Bwo?" "Ini sekolah untuk budak jahat macam kita. Kau mesti dah buat benda yang kejam sampai kau masuk sekolah ni. Right?" Seorang gadis berumur 18 tahun yang bernama Min Sora telah masuk ke sekolah pemulihan untuk remaja nakal. Disebabkan perkara yang dia tak da...

    Completed  
  • 𝑴𝒂𝒇𝒊𝒂 𝑯𝒖𝒔𝒃𝒂𝒏𝒅 , PJM ( 𝗖 )
    108K 7.6K 33

    Disebabkan hutang Yang belum dilangsai oleh appa tirinya, Jung Jihye menjadi mangsa dan dipaksa untuk berkahwin dengan seorang... MAFIA!! Adakah akan ada rasa cinta Dan sayang dalam diri Mafia tersebut? Nak tahu ending, sila tekan read. × copy story aku, kau tidur dalam kubur × × tak vote, aku hempuk korang × Start...

    Completed  
  • EVIL HUSBAND||P.JM
    13.3K 886 33

    Kahwin paksa then kena abused? itu lah yang di alami oleh Park Chae Young ataupun dikenali sebagai Rose...dia kena kahwin paksa dengan seorang namja yg dia sendiri pun tak kenal tapi eomma kenal..macam mana? sebab namja tu adalah anak kawan baik eomma dia sendiri Kenapa dia kena kahwin paksa? atas sebab eomma dengan a...

    Completed