Select All
  • Mrs. King: The Queen From Marhaen
    9M 402K 74

    (COMPLETED) Dia satu-satunya cinta. Sejak pertama kali aku menjejak ke sini, hanya dia menjadi sebab aku memilih untuk tinggal di 'neraka' itu. Menjadi isterinya adalah angan-angan terbesar. Mengapa bukan cita-cita? Angan dan cita berbeza. Cita untuk sesuatu yang boleh digapai. Angan? Dia Si Putera Raja. Pewaris tungg...

    Completed  
  • PS 1: PSYCHO MR HAZEL [C]
    561K 21.2K 90

    [FIRST PSYCHO SERIES] RAYYAN AIDEN~. Sebut sahaja Y pasti dia digeruni oleh mafia-mafia lain, lelaki bermata hazel ini tidak terlalu kejam dan tidak terlalu baik juga, matanya boleh menggoda sesiapa sahaja yang memandang, dengan wajahnya yang kacak cukup melengkapkan mata hazelnya untuk menggoda para gadis di luar Nam...

  • Suamiku Bitchboy [ √ ]
    747K 17.7K 36

    Actually, memang tak tahu nak buat desc macam mana. enjoy reading ! Highest ranking : #1 in romance #2 in drama #1 in Malaysia

    Completed  
  • 6 Royals
    1.6M 88.3K 73

    Tentang 6 orang pelajar perempuan yang 360° berputar kehidupannya. Lyssa Irene, Nathra Kyara, Amisya Nadine, Ariana Rose, Farra Natrisha dan Iris Riana. Mereka tinggal bersama keluarga angkat masing-masing setelah setiap anggota keluarga masing-masing terlibat dalam pelbagai tragedi yang meragut nyawa. Keluarga angk...

    Completed  
  • MR. BAD BOY ✓
    140K 5.2K 59

    Status : completed KARL ZAFRAN Seorang lelaki yg dingin dan selalu membuat hal di sekolah. Dia mempunyai 2 kawan rapat namanya Tengku Emir Syah dan Jayden. Dia berubah lepas ayahnya meninggal, dia mempunyai ayah tiri dia bersyukur kerana ayah tirinya baik. Orang mengelarnya sebagai bad boy, kalau ada orang cari pasal...

    Completed  
  • Naufal Airysha
    291K 10.6K 66

    Perkahwinan tanpa cinta antara lelaki gila harta, Iman Naufal dan gadis yang tak tahu malu, Zahra Airysha. "Jom bercinta." "Aku takde masa nak bercinta dengan kau. Daripada aku bercinta dengan kau, baik aku bercinta dengan bulu ketiak aku ni ha." . WARNING: 1) Buku ini khas untuk penggemar novel cliche sahaja :) 2) C...

    Completed  
  • My Sweet Tengku
    3M 24.2K 23

    "Marry me " - Tengku Faiz Aryan "hah?." -Darmia Arissa "I said.marry.me" "tapi Saya tak kenal awak" "tapi saya cukup kenal awak miss Darmia Arissa." perkenalan singkat antara Tengku Faiz Aryan Dan Darmia Arissa membawa mereka kealam perkahwinan. siapakah Tengku Faiz Aryan ? mampukah mahligai yang dibina berkekalan sep...

    Completed  
  • My Husband Is Mafia ©
    161K 5.9K 51

    Qaseh Humaira ❤️❤️ Perempuan yang tidak kenal erti putus asa, luarannya, dia seorang yang periang, seorang yang mampu menceriakan hati seseorang yang sedih. Dalamnya, tiada siapa yang tahu, betapa hatinya terluka disebabkan kisah silam yang berlaku di hadapan matanya. Hatinya luka, kecewa. Dijaga oleh seorang warga em...

    Completed  
  • The Badboy's Soulmate! [C]
    141K 6K 25

    "Ok aku terima challenge kau fan! Setakat perempuan hodoh macam tu senang je nak dapat dan buang"- FAIQAL "Maaflah ya Faiqal dan terima kasih dengan tawaran kau tu tapi aku tak berminat nak jadi girlfriend kau!"-ZAFRINA "Rina ikut aku, kita dah nak berkumpul kejap lagi nanti cikgu marah pulak kalau la...

    Completed  
  • Ketua Pengawas (Under Editting)
    332K 16.3K 56

    Tengku Athirah Qistina Binti Tengku Syahrul Nizam *Panjagn bebenor nama* Athirah kehilangan ibu bapanya ketika dia hanya berumur 5 tahun. Abang-abangnya baru sahaja balik daripada London, jadi mereka berpindah ke Perak. Athirah masuk ke sekolah SMK Iskandar (rekaan sahaja). Keganasannya mengalahkan singa, mungkin bole...

    Completed  
  • [C] Cikgu, Boleh Jadi Bodyguard Saya?
    129K 4.3K 45

    Scha terpaksa berkahwin dengan pilihan Ibu, perkahwinan mereka di atas dasar perjanjian dua orang sahabat. Scha diberi pilihan antara menyambung pembelajarannya diluar negara dan berkahwin atau tidak boleh belajar di mana mana University. Siapakah lelaki pilihan Ibunya? Highest ranked: #1 in cikgu 🏅 #1 in pelajar 🏅...

    Completed  
  • Kunci Hati (✓)
    1.4M 48.9K 80

    Areej Dhafira. Wanita muda yang bekerjaya. Tampak sempurna di pandangan mata manusia. Namun, tidak pada hati dan jiwanya. Kerana kisah hidupnya yang tak seindah rupa. Dicerca dihina itu perkara biasa. Disebalik semua terselit cebisan rahsia. Tapi, hanya satu impiannya, iaitu bahagia. Demi satu permintaan, satu hajat h...

    Completed  
  • ROS MR MAFIA
    571K 14.4K 39

    Seorang gadis yang telah dijual oleh pakciknya disebabkan tidak dapat melangsaikan hutangnya. Gadis yang lemah akhirnya dijual pada manusia yang kejam atau gelaran mereka mafia. " Tolong pakcik, Ros merayu jangan jual Ros. Apa salah Ros pakcik" Rose Erika "Ahh! peduli apa aku. Kau menyusahkan aku. Lebih baik aku jua...

    Completed  
  • Sweet Mr Mafia
    227K 9.1K 25

    CHRIS HANS EMELIO! Seorang mafia yang dikenali sebagai King Of Mafia. Sebagai seorang mafia, dia tiada masa untuk mengenal apa erti cinta. Mempunyai seorang adik yang sangat disayangi walaupun agak sengal. Pantang jika orang yang disayang disentuh oleh sesiapa. ADELIA ADDEVORA! Seorang perempuan yang melarikan dir...

    Completed  
  • Te Amo [Rahsia] ✔
    3.5M 124K 54

    [COMPLETED] 1. Kejar kau. 2. Cium kau. 3. Rogol kau. 4. Kahwin dengan kau. 5. Happy Ever After. Aku cuma sayang kau. Hanya kau. Lebih dari diri aku. Lebih dari sesiapa pun. Aku bukan psiko. Tapi aku gila. Ya, aku gila. Gilakan kau. #3 in Sweet 一 11.5.18 #5 in Romance 一 20.5.18 #2 in Cinta 一 2.6.18 © Aime Sara 2018

    Completed  
  • little girl & MAFIA
    2.3M 102K 62

    ✨ COMPLETED ✨ "encik saya minta maaf , saya cuma ternampak apa yang encik buat tapi saya janji takkan bagitahu sapa-sapa" - Ayra Husna "shut up little girl . kau cuma perlu ikut aku before I rape you near here " - Zack Marquez "tapi saya tak nak ikut encik , saya tak kenal encik . encik dah bunuh orang " - Ayra Husna...

    Completed  
  • _CLASSMATE BANGANG ITU, LAKI AKU! -,-
    565K 25.6K 83

    apa akan jadi bila BUDAK 17years old yang selalu bergaduh pasal benda kecil DIJODOHKAN! sayang? cinta? semua tu mengarut bagi Nur Aleesya dan Mohammad Nazri. Namun, bila mereka setuju nak bawak haluan masing masing satu rasa yang aneh timbul, KEHILANGAN. "Nazri? eh maaf! salah orang!" Lee "Aleey? maaf! sal...

    Completed  
  • [C]Gangster Mafia Suami aku???
    393K 12.8K 104

    Tengku Amalia Qistina. Dia dan Aizat bagaikan kucing dengan anjing kalau berjumpa. Sah ribut taufan melanda kat sekolah tu.Terbang sekali kut sekolah tu Lia masih mencari rahsia disebalik identiti Aizat, Azlan, Shazwan dan Hakimi. Nyawa Lia jugak di ancam! Demi keselamatan Lia, dia dikahwinkan dengan Aizat. Aizat ah...

    Completed  
  • TENGKU NAUFAL IS MINE
    4.8K 146 7

    Tengku Armel Naufal itu suami aku,patutkah aku meneruskan masjid yang sudah terbina ini..Adakah dia mencintai aku sepenuh hatinya atau aku hanya bertepuk sebelah tangan.No aku tak akan mencintai dia. Ummi reen tak akan kahwin dengan lelaki tu! ..-Aireen Nelisya Fal setuju kalau itu keputusan papa dan mama.. -A...

    Completed  
  • Suamiku Gengster Sekolah (Edited)
    12.8K 304 12

    Kenapa kau suka ganggu hidup aku - tengku arluna batrisyah Sebab aku suka lah - tengku tashriq khan Tash i masih sayang you please kita get back balik - tengku bella amira Pleasa lah amy i tak nak lagi kat you ...i masih tak boleh lupa apa yang you dah buat kat i - tengku tashriq ****************** Apakah...

    Completed  
  • Ketua kelasku,suami aku?!
    341K 12.6K 30

    cerita ini mengisahkan tentang Nurin yang telah dijodohkan oleh ibubapanya pada usia yang muda tanpa mengetahui bahawa lelaki yang bakal dikhawini nya adalah ketua kelasnya yang paling dibenci. Apakah kesudahan cerita ini?..hehe.. Sis harap korang dpt promote cerita ni kat kawan2 korang kat wattpad...jasa baik anda ak...

    Completed  
  • Fall for Me! - [FȺĦIM]
    722K 42.5K 60

    -"Mungkin kau bukan yang sempurna. Tapi kau lah yang teristimewa"- ---- IQBAL Fahim. Diantara kawan - kawannya, dia lah yang paling nakal. Meskipun begitu... bicaranya tidaklah sekasar mana jikalau hendak dibandingkan dengan rakan yang lainnya. Sikap pemalu Fahim buatkan mereka yan...

    Completed  
  • Mr.Bad Guy✔
    1.4M 29.9K 43

    Aku dibeli dengan harga Rm 500 000oleh seorang Tengku yang aku sangkakan baik tapi ternyata silap , dia membeli aku untuk kepuasan nafsunya sendiri aku disimpan seperti seorang perempuan simpanan di sebuah kondo , ye memang tak dinafikan semua keperluan aku lengkap dan cukup tapi bukan itu yang aku mahu , aku mahuka...

    Completed  
  • Dia?Anak Ketua Gangster??[✔]
    1.1M 46.8K 69

    DIAN AMELYN BINTI DATO' ZIKRI. Anak seorang ketua gangster.. Sejak kecil dia telah dilatih menjadi seorang yang kuat.Segala jenis teknik mempertahankan diri diajarkan kepadanya. Pertemuannya dengan seorang lelaki yang digelar mamat 'buta' kerana telah melanggar motonya ketika melintas jalan,telah menyebabkan kehidupan...

    Completed  
  • MY MR HUSBAND |✔|
    4.9M 152K 84

    Nathaniel Adzrian: Seorang yang berpengaruh dan dikenali sebagai CEO diluar sana. Mukanya selalu dingin tiada secelit pun senyuman diwajah kacaknya. Malah dia juga seorang Mafia! tiada siapa yang tahu kerja "kedua" dia itu kecuali sepupunya. Dan dia telah disatukan oleh mamanya dengan seorang gadis yang tak dikenal...

  • My Sweetheart's Maschio [E]
    81.7K 6.4K 46

    2020 || BOOK 2 || MAFIA SERIES || MARCUS GENERATION || INSPIRASI DARIPADA MY SWEETHEART'S MAFIA || Dia seorang gadis yang pendiam, tetapi pada masa yang sama dia juga seorang yang kuat memberontak. Gara-gara olahan nya, papa nya iaitu Rafael Marcus terpaksa menghantar nya ke luar negara. Seperti biasa , dia lebih suka...

    Completed  
  • Nak Awak Juga !!✔
    784K 17.1K 54

    Alia Maisara seorang gadis yang yang sangat ceria dan sentiasa mengikut telunjuk diri sendiri , tak suka bila orang lain bantah apa yang dikatanya , seorang yang gilakan kucing dan kalau dia sudah jatuh hati tiada siapa boleh halang dia dari mengejar lelaki itu Lukman SyahRizal seorang CEO di sebuah syarikat yang begi...

    Completed  
  • Aisya Yasmina
    139K 5.5K 29

    Aisya Yasmina seorang gadis yang naif dan sangat Lurus Bendul Lelaki Dia dibesarkan bersama ibunya tiada ahli keluarga yang lain. Ayahnya telah pergi meninggalkan Dia bersama ibunya Dia tidak pernah rapat mahupun bercakap dengan lelaki selama hidup 24 tahun Dari sekolah Rendah sehingga Ke Sekolah Menengah dihantar k...

    Completed  
  • Abangku, Suamiku!
    1.1M 25.2K 74

    Cerita ini mengisahkan seorang perempuan yang bernama Puteri Alisya binti Megat Idrus. Dia seorang yang comel,cantik,ceria,peramah dan pandai. Tetapi dia telah dipaksa berkahwin dengan lelaki yang tidak dicintainya. Lelaki itu adalah Irfan. Satu rahsia yang tidak pernah diketahuinya menyebabkan hatinya terseks...

    Completed  
  • My Sweetheart's Mafia [E]
    696K 18.7K 48

    2018 || BOOK 1 || MAFIA SERIES || MARCUS GENERATION #HIGH RANK#2Sweetcouple6'4#1Mafia19'5#1Caring25'5#1Teenfiction9'7,23'11#9Melayu15'11#2Romance14'1# [COMPLETED] Disebabkan Kecuaiannya. dia telah menjerut dirinya ke alam perkahwinan yang langsung tidak difikirkannya. Dia juga telah dibuang dari rumah oleh mak tiri...

    Completed